Lidköping

När vi lämnade Alingsås styrde vi kosan mot Lidköping. Vi hittade en liten ställplats vid Östra hamnen N58.505595, W13.162397 Väl avgränsade plana platser på asfalt. Ingen service och inte heller nån avgift.

Grannarna bredvid berättade att denna dagen (söndag) så var det sista dagen på International Food Festival. Vi hade ingen aning om de var på besök istan. Denna festival drar ju Sverige runt under sommaren. Vi tog cyklarna och trampade den korta vägen in i stan.

Det var inte så mycket besökande när vi gick runt och kikade. I och för sig var vi före lunchtid men det var inte så mycket som lockade oss. Har ätit på festivalen tidigare för nåt år sen och var inte imponerad. Vi avstod.

Vi hade kontakt med vänner vi träffade på Algarve i vintras och lite messande fram och tillbaka, så for vi iväg hem till dem. De bor strax utanför stan.

Strax efter oss kom ytterligare goda husbilsvänner. Vi 3 par hängde lite när vi var i Portimao och Albufera. Så kul att träffas igen!

Vi pratade pratade pratade. Förstås. Och så lagade vi lite ”vi-tager-vad-vi-haver” Det blev tacos. Vi hade en jättetrevlig kväll tillsammans. Tack!

6 reaktioner till “Lidköping

  1. Ni har då vänner överallt sedan er övervintringsresa, trevligt.
    Ni verkar hålla er till festivaler av olika slag, men det är alltid trevligt det också.

    1. Det blir mest spontant. Vi visste inte om nån av festivalerna och att dessa vänner bodde i Lidköping kom vi inte ihåg 😀 Men visst är det roligt att träffas! Och kul när det händer nåt 😀

  2. Lidköping är en trevlig stad,där bytte vi till oss Bobil nr 2! 🙂
    Nu är vi inne på nr 4 och är sååå nöjda,än så länge 🙂

    Ha det gott med goa vänner…..Kram

Kommentarer är stängda.