Bebismys

Nu har vi varit några dagar hos vårt lilla barnbarn Loke, som gjorde entre i lördags förmiddag. Vilken liten plutt 💙 Vi hade allt bra svårt att gå in till oss på kvällen. En kan ju sitta och titta på ett sånt där litet liv, nästan hur länge som helst. Sovmorgon tog han också, så vi fick sitta och vänta på att de skulle vakna.

Jag passade på att kika i trädgården. Det är spännande att se vad som kommer att blomma. De flyttade ju in i huset i december så de vet ju inte vad för växter som kikar upp. När Loke vaknat tog vi en shoppingtur för att leta lite bröllopskläder. Min systerson ska gifta sig, uppe i Dalarna, på lördag. Resten av dagen gick så där fort som det gör när man har en bebis i närheten.

I morse däremot. Då ville Loke inte alls sova. Så vid 5-tiden tog vi en promenad. Bara han och jag. Göran sov. Elin och Hampus fick sova lite till. Och Loke sov när han kom ut i vagnen. 😊 Men jag var vaken. Och göken. Och haren. Och en kannadagås.

Vi tog en stilla promenad ner till badplatsen. Det var så lugnt och fridfullt

Efter några timmar började hungern göra sig påmind och vi fick gå och väcka mamma. Sedan var det bara så där mysigt 👶💙 fram till lunch. Då lättade vi ankar för denna gång och for till Gustafs. Nu står vi här och lyssnar på myggen. Regnet och åskan har dragit vidare. Imorgon blir det bröllop 💕

14 reaktioner till “Bebismys

 1. Ja den tiden säger ägarna att man måste ta tillvara på. Rätt var det är så flyttar barnen hemifrån och har vuxit upp så man knappt fattar att det är sant. Min manlige ägare kommer allt ihåg då hans första brorsbarn kom till världen och första gången han fick hålla honom. Sedan den tiden är de verkligen vänner på ett speciellt sätt.
  Bröllop, det brukar bli riktigt trevliga tillställningar så hoppas nu ni får en riktigt härlig dag imorgon!

  1. Ja det är verkligen nåt speciellt. Så mysigt med brorsbarn. Den där första kontakten, ja den går nästan inte att beskriva.
   Tack det blir nog riktigt trevligt!

 2. Hur fort tiden går förstår man inte. Jag tycker inte det är länge sedan jag satt och höll de här nyfödda barnbarnen som nu nästan kör slut på mormor och Lars under en helg, samtidigt som de delar med sig av sina djupsinniga tankar.
  Bröllop låter trevligt, så länge sedan vi var på något.

  1. Ja det går verkligen for. Det var ju inte längre sen Elin själv var bebis….. De där djupsinniga funderingarna kan ju också vara både mysiga och roliga. Hoppas ni har ite ork kvar resten av helgen!

 3. Igen varmaste grattis till mormor och morfar! Det är en ynnest att få vara en del i en annan människas liv. Från allra första början. Vilken härlig morgon du fick, gissar Loke fick de flesta blickarna trots fina omgivningar 🙂

  1. Tack igen. Ja det fantastiskt att få var med, bli en del av en ny liten människas liv. Jo nog är det svårt att släppa blicken nån längre stund 😍

 4. Nu får ni också känna av att bli med barnbarn:) Det är en härlig känsla som man mår så gott av ….dessa barnbarn blir man bara mer o mer kär i:) Kram o grattis igen

 5. Oj Hoppsan jag har missat att gratulera till lilla Loke, stort Grattis, bättre sent än aldrig.

Kommentarer är stängda.