Pingstbröllop

Igår var det bröllop och vi fick vara med. Det var min systerson som gick uppför altargången. Vi hade kommit till bygdegården strax utanför Gustafs redan i fredagskväll. Vi hade ju husbilen med och tänkte bara ta det lugnt och se på, när andra förberedde och grejade.

Festlokalen är färdig – allting är på plats.

Vigseln hölls i Torsångs kyrka. En gammal medeltida kyrka som ligger väldigt vackert och populär för bröllop och barndop. Våra fina döttrar med respektive kom förstås. De stolta nyblivna föräldrarna i mitten. Och lilla Loke ville inte vara med på bild 💙

Vigselakten gick utan missöden och båda svarade ”ja”till varandra

Utanför väntade sedan en Ford mustang som skjutsade dem till Gustafs och Nybro bygdegård. Middag förstås, lite bus och så där allmänt trevligt.

Andreas syster Therese, som är florist, hade gjort brudbuketten. Storasyster Veronica är fantastiskt duktig på att baka och hon hade gjort tårtan. Hon hade även glory ett stort dessertbord brudparet fick i bröllopspresent.

Tack för att vi fick vara med 💕


10 reaktioner på ”Pingstbröllop

  1. Heja kärleken! Alltid vinner kärleken. Kärleken är störst. Vackrast av allt är kärleken. Ja det finnsmycket fint att säga 🙂 Underbart att få vara med på bröllop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.