Pingstbröllop

Igår var det bröllop och vi fick vara med. Det var min systerson som gick uppför altargången. Vi hade kommit till bygdegården strax utanför Gustafs redan i fredagskväll. Vi hade ju husbilen med och tänkte bara ta det lugnt och se på, när andra förberedde och grejade.

Festlokalen är färdig – allting är på plats.

Vigseln hölls i Torsångs kyrka. En gammal medeltida kyrka som ligger väldigt vackert och populär för bröllop och barndop. Våra fina döttrar med respektive kom förstås. De stolta nyblivna föräldrarna i mitten. Och lilla Loke ville inte vara med på bild 💙

Vigselakten gick utan missöden och båda svarade ”ja”till varandra

Utanför väntade sedan en Ford mustang som skjutsade dem till Gustafs och Nybro bygdegård. Middag förstås, lite bus och så där allmänt trevligt.

Andreas syster Therese, som är florist, hade gjort brudbuketten. Storasyster Veronica är fantastiskt duktig på att baka och hon hade gjort tårtan. Hon hade även glory ett stort dessertbord brudparet fick i bröllopspresent.

Tack för att vi fick vara med 💕

10 reaktioner till “Pingstbröllop

  1. Vilket fint brudpar, klänningen var verkligen vacker. Förstår att det varit en lyckad tillställning.

  2. Heja kärleken! Alltid vinner kärleken. Kärleken är störst. Vackrast av allt är kärleken. Ja det finnsmycket fint att säga 🙂 Underbart att få vara med på bröllop!

Kommentarer är stängda.