Strandkorgsveckan har tagit slut

Igår lämnade vi campingen och for upp till Sassnitz. På vägen dit stannade vi för att tanka lite lpg-gas till vår fasta gasoltank. Även dieseltanken fylldes. Och lite till oss. Vi gillar inte ”vanlig” ketchup men den tyska curryketchupen är nånting helt annat. Den har vi istället för ketchup i grytor, i köttfärssåsen, korv stroganoff. Till grillad korv eller hamburgare. Eller i mat vi vill ha en tuch av tomat/curry smak i.

Oj nu blev det matprat igen. Jag tänkte ju avsluta #strandkorgsutmaningen2019

Till färjan var det…. Ett kul gäng som körde av färjan medan vi väntade att köra på, var dessa Trabanter. Så gulliga.

Sen körde vi ombord och satt vid bufféborden när StenaLine lade ut kl 13. Den kalla maten var jättegod. Lax, olika sallader, Västerbottenpaj och annat smarrigt. Vi hade tid att fortsätta prata och hänga med varandra innan båten ankom till Trelleborg kl 17 Vi grattade också Team Parrot Curre som vann med flest poäng.

Det blev kramkalas innan vi gick ner till bildäck. Det har varit så trevligt att få träffa er alla. Visst har det varit både ”ups and downs” visa dagar, men jag är väldigt glad över att ha varit om detta upplägg av resa.

Höjdpunkten på veckan? Ja det tror jag faktiskt var första kvällen, då vi fick besöka bryggan på Stena Lines färja Germánica mellan Göteborg – Kiel. Det är ju inget man får göra som ”vanlig” passagerare. 👍

Det här är ett minne för livet. Och vänner vi kommer att längta efter. Och nästa år kommer alla andra par att ha med ytterligare en deltagare, en maskot, för vi har ju sett att är man 3 i laget vinner man. 😅

12 reaktioner till “Strandkorgsveckan har tagit slut

  1. Vi håller med om att det varit en riktig toppenvecka även om vi knappt hann andas en del dagar.
    Nu är vi hemma igen, tvättmaskinen går för fullt och snart ska vi sätta oss och sortera upp minnen och foton (det blev några srycken på minneskorten).
    Ha det fortsatt gott!

  2. Ni har fått vara med om många roliga saker, fina platser och även lite strul. Det är sådant som ingår lite då och då.
    Att besöka bryggan är intressant, det har vi också gjort ett par gånger på överfarterna. Välkomna hem igen.

  3. Måste läsa ikapp om eran resa tillsammans som vi inte kunde hänga med på…men det kanske blir en annan gång. Kram

Kommentarer är stängda.