Långhelg i Dalarna

Redan i torsdags eftermiddag förra veckan åkte vi iväg igen. Vi lämnade ett grått Tranås. Vårt fina stadshus fick komma med på bild eftersom vi var in dit och passade på att förtidsrösta i EU-valet. Tranås fyller förresten 100 år i år!

Vi skulle upp till Dalarna. Mockfjärd. Vi hade ingen brådska så vi mellanlandade i både Örebro (sov över där på en parkering) och för lite inköp i Lindesberg. Lagom till Ida och Daniel hade slutat jobba kom vi fram. Kul att ses igen!

De hade fått små kyckling och det var så söta. Missen Saffran är nyfiken. Både på kycklingarna och när Göran skriver.

Jag fick i uppdrag att renovera några gamla, men väldigt stabila trädgårdsstolar. Skrapa bort färg och slipa. Jobbigt men kul. Och bra blev det. De andra röjde i uthus och bodar. Ida körde 4hjulingen och Daniel tog en paus och fixade grillade hamburgare. Så gott!

Idag, onsdag 15/5 så har vi fått fiatdelen på husbilen servad hos bästa verkstaden i Borlänge – Kroons. Vi lunchade med Maria på Gylle Värdshus och hälsade på i Skräddarbacken. Vi har också gjort en liten presentationsfilm. Vad den ska användas till, återkommer jag om. Nu sover vi snart. I Örebro igen. Imorgon blir det Tranås 👍

5 reaktioner till “Långhelg i Dalarna

  1. kul att hänga med familjen och göra saker tillsammans! Stolarna krävde verkligen lite omvårdnad, helt säker på att de är skönare att sitta på nu också.

  2. Det var några snabba dagar men säkert väldigt värdefullt att få hjälp av er.
    Nu väntar mina ägare på er cliffhanger, filmen.

Kommentarer är stängda.