Långhelg i Dalarna

Redan i torsdags eftermiddag förra veckan åkte vi iväg igen. Vi lämnade ett grått Tranås. Vårt fina stadshus fick komma med på bild eftersom vi var in dit och passade på att förtidsrösta i EU-valet. Tranås fyller förresten 100 år i år!

Vi skulle upp till Dalarna. Mockfjärd. Vi hade ingen brådska så vi mellanlandade i både Örebro (sov över där på en parkering) och för lite inköp i Lindesberg. Lagom till Ida och Daniel hade slutat jobba kom vi fram. Kul att ses igen!

De hade fått små kyckling och det var så söta. Missen Saffran är nyfiken. Både på kycklingarna och när Göran skriver.

Jag fick i uppdrag att renovera några gamla, men väldigt stabila trädgårdsstolar. Skrapa bort färg och slipa. Jobbigt men kul. Och bra blev det. De andra röjde i uthus och bodar. Ida körde 4hjulingen och Daniel tog en paus och fixade grillade hamburgare. Så gott!

Idag, onsdag 15/5 så har vi fått fiatdelen på husbilen servad hos bästa verkstaden i Borlänge – Kroons. Vi lunchade med Maria på Gylle Värdshus och hälsade på i Skräddarbacken. Vi har också gjort en liten presentationsfilm. Vad den ska användas till, återkommer jag om. Nu sover vi snart. I Örebro igen. Imorgon blir det Tranås 👍


5 reaktioner på ”Långhelg i Dalarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.