Alingsås och sedan Tyskland

Dags att rulla igen.

Vi har ju varit hemma i flera dagar. Idag for vi därför till Alingsås. Bo i Husbil, Anna och Roger är här och vi har inte setts sedan mellandagarna så vi hade mycket att prata om. Vi tog en cykeltur genom alla grönområden. Över bäckar och vattendrag.

Genom parker. Och kullerstenslagda gator. Både kul och intressant att se Alingsås på nära håll. Många gånger har vi ju bara passerat förbi på E20. Nån gång har vi stannat för att köpa pizza på vår väg till Göteborg och Stenaline. Vi är på väg till Göteborg och Stenaline nu med. Och pizza blev det också till kvällsmat. Men vi stannar över natten här på Savannen, så vi får hänga lite mera med våra goa vänner.

Förresten. Undrar vart vi ska parkera. Är vi husbil eller personbil klass II?

I morgon far vi vidare. Till Göteborg. Till Stenalineterminalen. Till Tyskland. Vi ska vara med i #Strandkorgsutmaningen2019. Där reser vi runt och besöker olika ställen i N Tyskland under en vecka. Vi, 7 husbilsekipage, kommer även att få utmaningar där vi tävlar mot varandra. Här är en Presentation av deltagarna i Strandkorgsutmaningen

@stenalinesverige @stenaline_se

6 reaktioner till “Alingsås och sedan Tyskland

 1. Det ska bli kul att följa med er på avstånd genom Tyskland. Nu blir jag fundersam, är eran bil högerstyrd?
  Kram

  1. Kul att ni hänger med. Hihi bilden blir spegelvänd i mobilen. Tänkte inte på det innan jag publicerade bilden. Du är uppmärksam sent på kvällen du. 👍😀
   Kram på er

 2. Högerstyrd husbil, nu har ni nog bytt bil..😀.
  Nu när ni är i Alingsås så missade ni väl inte att se kvällens handboll på plats 😉.
  Både jag och ägarna följer med på er säkert väldigt trevliga Tysklandstur.

Kommentarer är stängda.