Marseillan Plage

Vi skuttade bort från Spanien i förrgår och landade i Marseillan Plage. Det känns bekant och ”hemma” eftersom vi tillbringat många sommarsemestrar här i området. Nu är inga campingar öppna och hela Marseillan Plage är dött. Vi står på ställplatsen som rymmer ca 120 husbilar och det är bara halvfullt. Här finns tömning (svart/gråvatten) och det ingår i priset som just nu är 4€/natt. Att fylla vatten kostar extra. Koordinaterna hit är N43.318916, E3.548583

Strax efter att vi passerat gränsen till Frankrike fick GPSen ett knäppryck. Vår inprogrammerade väg försvann och vi skulle ”kör norrut” Jotack – det var ju det vi gjorde. Tack vare vår hederliga gamla karta körde vi rätt ändå. Den kartan har nu gjort sitt, den faller snart isär och vi har införskaffat en ny. GPSen funkar för övrigt som den ska igen.

Innan vi körde in på ställplatsen så stannade vi på Hyper U, i Agde. En gigantisk ”Ica maxi” i kolossalformat. Där finns massor att handla och vi köpte på oss en hel del godsaker och inte bara bakverk, även om det också slank ner i kundvagnen

Idag tog vi fram cyklarna och gav oss av in till Marseillan. Det är knappt 7 km emellan.

Målet var Les caves Richemer och Noilly Prat Här blev det nån Bag in box och lite annat

Imorgon fortsätter vi Norrut!

12 reaktioner till “Marseillan Plage

    1. Ja nu har vi spräckt budgeten…. 🙃 Det kollade jag inte efter här 😲 men skulle nästan gissa att det fanns. Osthyllan var mååånga meter lång

    1. Hahaha, så du är en liten ”gottegris” du? Ja men då tar jag väl med ett par. Är det ok om du får dem 24/5, på väg till Tyskland?

  1. I den vinbutiken hade det blivit billigt för min manlige ägare, men desto dyrare för min kvinnliga ägare som gillar vin 😀😀. Dock verkar butiken vara väldigt mysig.

  2. Vilka bakverk, smarrigt, skulle vara svårt att välja vilken man ska köpa. Där finns väl den härligt lååånga stranden ända in till Sete?

Kommentarer är stängda.