Empuriabrava

Nu har vi lämnat Palamós bakom oss. Fått det nya kretskortet till aldevärmaren och hamnat i Empuriabrava. Så skönt att få det fungerande igen. Även om vi stått på el och haft vårt elelement, så har det varit tufft att sätta huvudet under vattenkranen på morgonen, för att få hyfsad styr på frisyren. Det är ganska kallt vatten i kranen när alde strejkat. 😳

Nu är vi då som sagt i Empuriabrava, vid Roses-kusten (N Spanien) Det blåser rejält och vi står på en grusplan N42.258153, E3.115602 vilket betyder att det dammar! Och det knastrar mellan tänderna… Och mina bara ben känns sandblästrade, för trots vinden är det varmt och skönt i solen.

De enda faciliteter som finns är en soptunna. Omgivningarna är desto trevligare. Här finns 25 km kanaler. Och vackra, lyxiga hus. Och båtar.


Fasadbilden här ovan målad. Det är ingen som går på stegen….

19 reaktioner till “Empuriabrava

 1. Skönt att grejerna fungerar igen, fina bilder du lagt ut. Jag och Göran är lyckligt lottade vi har inga problem med frisyren…😄

 2. Det är en häftig plats vi har cyklat så mycket omkring i byn. Vi har varit rätt mycket i Roses Har vänner som har övervintrat där i många år på JonCar camping. Och vi har fastan för Roses som stad.

 3. Rolig fasadbild!
  Skönt med varmvatten i kranen, då inser man hur man gott man har det ibland.
  Jäkta inte mot Sverige, för det blåser och det är allt lite småkallt fortfarande.

 4. Allt ser så fint ut på bilderna 🤗Synd att det skulle blåsa…grus mellan tänderna är inget mysigt😂Grusiga platser är inget vi gillar men ibland måste man när man är på väg, blåser det inte går det bra stå på grus. Här hemma har vi haft snöbombardemang😳Var glad att ni är där ni är . Kram

  1. Men huvaligen! Tur ni har de däck ni har så ni kan åka söderöver i maj 🤣 vi knallar dock på norrut, så får vi se om vi kan få lite vårvindar med oss.
   Kram

  1. Gör det! Det är helt klart värt ett besök. Sen är sp inte trevlig. Ingen utsikt, inga faciliteter. Men omgivningen är fin. Ja det är såååå skönt!

Kommentarer är stängda.