Vi gör inte så mycket

Dagarna lunkar på. Här i Los Alcázares har jag passat på att tvättat en hel del. Här är tvättmaskinerna riktigt bra (till skillnad vid maskinerna i Torre del Mar) så jag har passat på att tvätta plädar och annat. Då behöver jag kanske inte kasta mej in i tvättstugan när vi kommer hem. Torkvädret är det verkligen inget fel på. Vi har haft en bit över 20 grader i skuggan. Idag igen.

Vi umgås med nya och gamla vänner. Hittar lite nya ställen att smaka nåt gott på. Här har vi cyklat iväg till ”engelska hotellet” och har en paus med kaffe, rostat bröd och juice. Det kostade oss totalt 3.70€ men vi får väl kosta på oss lite ibland 😉

Det är lite rofyllt att sakta rulla med cykel, eller att gå, utefter strandpromenaden. En lustig ”svanblomma”, eller vad det nu är, växer strax utanför ställplatsen.

Idag var vi några stycken som gick iväg till El Bistro. Det är ett tyskt par som har den lilla restaurangen. Och naturligtvis valde vi att äta schnitzel. Jag valde en med champinjonsås och Göran valde en Hawaii. Den var det både skinka ananas och ost ovanpå. Helt otroligt god var den och jag går gärna dit igen innan vi kör vidare norrut.

Nu får vi fira att Sveriges damer tagit guld! Och kura skymning, med en bok eller en film.

9 reaktioner till “Vi gör inte så mycket

  1. Men vad härligt, ni behöver ju inte alls jäkta. Det ni inte hinner idag hinner ni väl med imorgon, eller i övermorgon eller varför inte en helt annan dag. Fortsätt njut av det goa klimatet!

    1. Att göra ingenting, fortsätter jag med idag – blev inte klar igår 😂
      Så härligt att ni kan njuta av vårsolen ☀️☀️
      Kram

Kommentarer är stängda.