Kort förflyttning

Igår gjorde vi en superkort förflyttning. Från en plats till en annan, här inne på ställplatsen. Nu har vi fått en solig och rymlig plats.

Igår blev det en match boule med Carthagokompisar från Umeå. Vi hittade ingen bana så vi var i en park. Knöligt och stenigt men kul. På kvällen var vi ett gäng som drog iväg till restaurang Bacchus. Det är en svensk restaurang och vi blev servade av personal på klingande skånska.

Vi valde Planka Black and White. Perfekt tillagad. Pepparsåsen hade lagom sting och oxfilén var blodig enligt beställning.

Idag är det marknad här i Los Alcázares så vi gjorde en vända dit, efter vi ätit frukost. Ute.

Marknaden var trevligt och det var billigaste grönsaker och frukt än det var på marknaden i Torre del Mar.

Vi köpte lite clementiner och goda oliver. Nu sitter vi ute och njuter av klarblå himmel. Det är en ovanligt varm dag idag, så bikinin är på!

9 reaktioner till “Kort förflyttning

 1. Du skojar, är det bikiniväder? Visserligen hade vi soligt igår men lååångt ifrån bikini, snarare skidväder hihihih
  Kram

  1. Japp, idag har vi haft +22 i skuggan mitt på dagen. Hade det varit lite varmare än +15 i havet hade jag badat också. Nu blev det inte så. Hoppas ni får en riktigt skön vår, de kommande dagarna och att den består, så vi vågar komma hem snart 😉
   Kram

 2. Underbart med lite varmare temperaturer. 15 grader är ju lite kyligt numera 😀 Imorgon ska det blir ännu varmare här, så vi tänkte försöka oss på en heldag på stranden! Vi står ju med bilen intill så lätt att gå hem o koka kaffe om jag tröttnar.Sugen på att bada, imorgon kanske.. 😀 De absolut billigaste vi handlat är här i Portugal, av en tant i en liten butik utmed N125. 10 km öster om Lagos. I går köpte vi 1 stor ananas, 3 avokado, 2 paprikor, 5 stora tomater, 2 gullök, 2 rödlök, 1 squash, 2 gurkor – allt som allt €10.99. Lycka!

 3. Mera god mat finns att äta på La Sombra, en pizzeria uppe vid portalen. Alcazares godaste pizza…

  Kram från Cabopino

Kommentarer är stängda.