Los Alcázares

I tisdags kom vi hit till Los Alcázares. Eller kanske mera rätt Los Nejeros. För mej ligger dessa 2 ihop och jag vet inte var den enda slutar och den andra börjar. Det jag vet är iallafall, att jag tyckte det var fint och välkomnande när vi kom hit.

Ställplatsen vi står på heter Area Narejos N37.762913,W0.830699 och ligger på promenadavstånd från både stan och stranden. Det är 90 platser här, väl uppmärkta platser och ok servicehus. Många engelsmän är det här, likaså tyskar och en hel del svenskar.

Strandpromenaden är ganska lång och det finns en och annan restaurang /bar utefter vägen. Apropå restaurang så besökte vi en pizzeria igår kväll, Pizzeria La Sombra. Det var prisvärt och helt ok.

Strax bortanför ställplatsen finns det ett flygfält och det verkar vara en flygskola där. Idag vid lunchtid hade de som en riktigt uppvisning med formationer och soloflygningar. Rakt upp och sedan rakt ner. Huvva!! Då gick det så fort (och de var en bit bort) så jag fick dem inte på bild

10 reaktioner till “Los Alcázares

  1. Det är fint där i Los Alcázares 🙂 Fast jag tror att den där flygplatsen är militär? Hursomhelst så flyger dom onödigt nära varandra tycker jag…

    Ha en fin dag!

    1. Ja det var ett trevligt ställe vi hittade. Så kan det säkert vara det var väl en teori vi hade om utbildning. Ja det ser läskigt nära ut ibland
      Är ni på vift, är ni välkomna att vifta hit!

Kommentarer är stängda.