Mandelblom

I måndag for vi en liten tur upp till Arenas. Det ligger strax bortanför Vélez-Malaga, upp i bergen. Målet var att, förhoppningsvis, få se lite blommande mandelträd. Vi hade fått information om att blomningen var nästan 3 v tidigare än normalt så förhoppningarna var inte så stora. Vi tänkte vi var för sent ute.

Men när vi lämnade Vélez-Malaga bakom oss, såg vi de första träden. Och några hade blommor kvar. Vi såg också bort över kullarna hur det hade kunnat se ut för ett par veckor sedan. Då hade det säkert varit en häftig syn.

Men jag var ändå nästan tårögd av de vackra blommorna. Detta har varit en dröm i sååå många år, att få se.

12 reaktioner till “Mandelblom

 1. Håller med dig att det är väldigt vackert med mandelträdens blomning. Fina bilder du fick. När jag bodde i Kashmir var det också mandelträd överallt, såå vackert.
  Kram

 2. Åh vad härligt ni har det med sol, blå himmel och blommande mandelträd. Vi har en halv meter snö och jättekallt. Jordgubbssäsongen är lååååångt borta. Hälsningar från Görans tidigare kollegor i Falun genom Maud, Vera o Niklas

  1. Ja vi har det helt magiskt. Får nypa oss i armen för att fatta att det är på riktigt!
   Hihi då kan ni ju skotta lite mera, medan vi mumsar jordgubbar 😁
   Göran längtar just nu inte efter er, fast han saknar er lite ändå…..
   Finns ni på Facebook vill han att ni skickar en vänförfrågan 👍

Kommentarer är stängda.