Tack för julklappen

Innan vi for hemifrån i höstas, fick vi en julklapp av våra döttrar och deras respektive. Vi hade inte önskat nånting. Prylar har vi så det räcker och blir över. Men vi fick en swishad gåva. Den skulle vara till ett speciellt tillfälle då vi hittade en trevlig restaurang att njuta nåt gott på. Vi tänkte då att det får bli på hemväg när vi stannar till i Palamos på ”vår” guide Michelin krog som vi tidigare besökt.

Men i tisdags kväll åt vi upp vår julklapp. Vi besökte en japansk restaurang här i Torre del Mar. De hade teppanyaki. Dvs kocken showar fram en massa rätter när vi sitter runt det stora stekbordet. Det var knivskrammel och jonglering både med kryddburkar och knivar. Och jag har aldrig tidigare sett nån rensa räkor med kniv och stekspade! Ibland glömde jag nästan bort att äta.

Först fick vi en Miso-soppa. Sedan kom det några räkor.

En färsk grönsallad och stekt lax med broccoli

Stekt ris med ägg och grönsaker, kycklingspett, räkor och flamberad biff med varma grönsaker.

Mellan alla dessa rätter var det som sagt en fröjd att se kocken in action. En del bilder blev oskarpa men det beror mest på att kocken var så snabb i rörelserna. Tack älskade ”ungar” ❤️ för julklappen 😘


18 reaktioner på ”Tack för julklappen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.