Prova på

Det är lite kul att prova på saker. Saker man inte gjort förut. Saker man kanske inte vågat testa eller för att det bara inte blivit av. Idag var det en sån dag. Lite lagom kyligt väder med hotfulla mörka moln. Och en del blåst, så äntrade vi boule-banan för första gången.

Det var många damer och herrar som infunnit sig. Vi började med att kasta ut ett klot var, alla samtidigt, för att dela in oss i banor. På de flesta banorna blev det 4 deltagare, men jag hamnade i en grupp på 3. Vi gick till vår bana och där kastade vi klot för att se hur vi skulle dela in oss i lag. Det blev jag och Uffe mot Hasse (som fick spela ensam)

Den lilla pluttebollen (Lillen) kastades ut och sen var det bara att kasta kloten efter, så nära lillen som möjligt. Inte helt enkel men roligt. Kloten for både kors och tvärs och faktisk riktigt rakt ibland


Solen kikade fram emellanåt. Vi hann spela ett par omgångar, då man räknar poäng till 13. Den som först får 13 har alltså vunnit en omgång. Jag kan gratulera Hasse till 2-0. Men det var kul. Och jag kommer att smygträna. För på tisdag kör vi igen!

8 reaktioner till “Prova på

Kommentarer är stängda.