På benen igen

Vi är på benen och de förkylningsbaciller som hoppade på oss, har nu hoppat av. Och då passar vi på att gå ut i det fantastiska vädret, igen. Det är helt otroligt att solen skiner. Nästan jämt. Det var varit lite mulet, men det har inte regnat. Nu är det också lite kyligare vindar som sveper ner norrifrån och vi har 14-16° mitt på dagen. I skuggan. Det är så härligt att kunna ta våra morgonpromenader igen. Att se solen stiga upp ut havet är så otroligt energigivande

I har också varit på lite standunderhållning på ”Oasen” där vi passade på att äta räkor Pil-Pil.

Vi har varit på marknad och jag hittade en svagt rosa klänning som var skön. Vi har tvättat. Tömt och fyllt vatten. Pratat strunt med grannarna. Varit på gympa. Varit till frissan. Cyklat. Handlat. Städat. Druckit både Irishcoffe och mojito. Och ätit en massa god mat. Indiskt, räkor som sagt, ribs, buffé, egengjord sallad med grissinipinnar och pite palt. Det är nästan stressigt vissa dagar! 😎


21 reaktioner på ”På benen igen

    1. Eller hur?! Skönt att vi kan vila lite mellan varven. En del säger ”en aktivitet om dagen, annars blir det för mycket”. Så blir det kanske för oss också 😎
      Kram till er

  1. Det är ett rufft liv att vara statsanställd på det viset..😉😀.
    Ni vet verkligen hur man ska njuta av livet och så härligt att läsa om när personer tar vara på dagen. Njut på i värmen och fortsätt med härliga morgonpromenader. Förresten, gött att ni sluppit förkylningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.