På benen igen

Vi är på benen och de förkylningsbaciller som hoppade på oss, har nu hoppat av. Och då passar vi på att gå ut i det fantastiska vädret, igen. Det är helt otroligt att solen skiner. Nästan jämt. Det var varit lite mulet, men det har inte regnat. Nu är det också lite kyligare vindar som sveper ner norrifrån och vi har 14-16° mitt på dagen. I skuggan. Det är så härligt att kunna ta våra morgonpromenader igen. Att se solen stiga upp ut havet är så otroligt energigivande

I har också varit på lite standunderhållning på ”Oasen” där vi passade på att äta räkor Pil-Pil.

Vi har varit på marknad och jag hittade en svagt rosa klänning som var skön. Vi har tvättat. Tömt och fyllt vatten. Pratat strunt med grannarna. Varit på gympa. Varit till frissan. Cyklat. Handlat. Städat. Druckit både Irishcoffe och mojito. Och ätit en massa god mat. Indiskt, räkor som sagt, ribs, buffé, egengjord sallad med grissinipinnar och pite palt. Det är nästan stressigt vissa dagar! 😎

21 reaktioner till “På benen igen

  1. Eller hur?! Skönt att vi kan vila lite mellan varven. En del säger ”en aktivitet om dagen, annars blir det för mycket”. Så blir det kanske för oss också 😎
   Kram till er

 1. Det är ett rufft liv att vara statsanställd på det viset..😉😀.
  Ni vet verkligen hur man ska njuta av livet och så härligt att läsa om när personer tar vara på dagen. Njut på i värmen och fortsätt med härliga morgonpromenader. Förresten, gött att ni sluppit förkylningen

  1. Eller hur. Idag är nåt inbokat. Imorgon likaså. Och på onsdag. Och torsdag! Phu… Hur ska det gå. Men det kanske det gör när vi är fit for fight igen 💪

 2. Men vad skönt att ni är på benen igen o att ni orkar må gott o gå ut o äta gott med vänner. Ha det fortsatt bra. Kramar till er.

  1. Ja det var väldigt skönt att det gick över så fort. Flera andra här har faktiskt behövt söka läkare för influensa
   Det ska vi! Och ni med I kyla och rusk
   Kram

Kommentarer är stängda.