Atjooo!

Ajajaj. Trots att vi är ute hela dagarna och äter mycket frukt och grönsaker, så har vi fått en släng av förkylning. Det har nyst och hostats hos oss båda nu några dagar. Därför har vi ”huttat” ingefära/citronshot både morgon och kväll

Vi har dock inte låtit oss bli däckade utan vi är ute ändå. Våra härliga morgonpromenader på strandpromenaden har dock fått vila. Men nu längtar jag ut. Den energiboost man får, där vid havet och soluppgången, är fantastisk. Kanske imorgon 😍

Vi har som sagt ändå varit ute och vad passar bättre än att äta lite gott. Vi har grillat, för första gången iår. Fläskfilé med halloumi blev väldigt gott.

Vi har ocjså varit på Thai Majahl, igen. Med kompisar från campingen. Jag undrar om man kan bli beroende av indisk mat? Efter restaurangbesök stannade vi till på Brujas och tog en Irish Coffee. Ja du läste rätt. En varm Irish var väldigt gott eftersom vinden var kylig på eftermiddagen. Förresten fick jag lära mej att Brujas betyder häxa. Och det fanns några sådana inne i restaurangen/baren

14 reaktioner till “Atjooo!

 1. Man ska väl inte bli sjuk utomlands?😖 Det trodde inte jag att man blev 😳😉vilken tur att ni har ett bra recept på en drink som är bra. 😄Ingefära ska ju vara det sägs det. Krya på er vänner. Kram

  1. Eller hur?! Men vi har hittills klarat oss bra. Många här har behövt läkarvård pga ögoninflammation och svår hosta. Så vi ska definitivt inte klaga för lite snuva. Ingefära/citron tror jag på. Det har hjälp förut om åren.
   Tack och kram

 2. Förkylningsvirus finns här hemma också. ☹️ Ingefärsshot dricker vi dagligen, men den verkar inte ha funkat på det svenska viruset 😀 Nu längtar vi ner till vår husbil. Krya på er och ha det gott!

 3. Bra att låta bli morgonpromenaderna så ni istället kan krya på er.
  Gott att sitta ute med lätta kläder och grilla. Mina ägare grillade med i söndags, men de satt inte ute med shorts och t-shirt..
  Fortsätt njut av härlig värme

Kommentarer är stängda.