Julpynt

Nu har vi varit några dagar i Torre del Mar, på campingen med samma namn. Här finns många svenskar, tyskar, holländare och österrikare. En och annan spanjor har också fått plats. Alla hejar och är trevliga så stämningen känns god. Servicehusen är helt ok. Rejält med varmvatten i alla kranar. Toapapper men inga ringar på toaletten.

Vi har utforskat närområdet. Hittat och provat några trevliga restauranger. Umgåtts med grannarna. Promenerat och cyklat. Och badat! I Medelhavet. Och så har vi gått runt och förundrats över all julpynt. Och då menar jag här på campingen. Vi har endast en pytteliten ljusstake som går på 12v och en liten tomtegumma. Men grannarna går all-in….

Det blinkar och glittrar i alla olika färger

Denna julkrubba är stor. Och massor av tomtar klättrar i trädet och i spaljén.

Men detta tar nog priset! Obs att husbilen knappt syns där bakom. Då förstår du hur höga dessa är!

Sen har jag fått höra av andra säsongare, att det kommer att bli mera närmare jul. Är det möjligt?!

15 reaktioner till “Julpynt

 1. Röstar nog lite mer som det är hos er. Känns mysigare på något sätt och inte så överdådigt. Känns som vissa fyllt halva sina garage med julsaker. Undra hur ni ska presentera kommande bilder om det blir mer..
  Njut och ha det gött!

  1. Kul att du tycker som oss. Ville vi ha överdåd, skulle vi åka hem…. Blir det ännu mycket mera, får jag nog krull på benen. Men jag lovar att göra mig bästa med att fotodokumentera
   Tack. Detsamma!

   1. Så skönt att kunna ta det stilla. Så har vi det oxå här hemma. Lite ljus i fönstren och ljusstakar räcker långt. Ljusslinga på trappräcket för att lysa upp mörkret på gatan för det där lilla extra 😅😉.

 2. Söder över kan de Julpynta! Vi var på en restaurang i Armacao de Pera när jag hade betalat så tog han mig i armen. Du måste se våran krubba tog upp ett helt rum. Men så välgjord och fin.
  Ha det bra.

 3. Jösses vad pynt! Här har bilarna lite ljusslingor och receptionen blinkar i mörkret. Men det är inte överdrivet, det passar oss bättre 🙂 Ska bli kul att se ”spektaklet” hos er på annandagen.

Kommentarer är stängda.