San Sebastián

Så snart det ljusnat, på måndagsmorgonen, lämnade vi Andernos-de-Bains bakom oss och tackar för den här gången. Vi passade också på att låta ”Astrid” få lite ledigt och kallade in ”Linnéa” istället. Astrid har sluddrar ett tag så vi tyckte hon behövde vila lite. Eller så är det vi som behöver vila. Hon vill att vi ska tex köra in på Rue de Charles De Goulle. Då låter det som om hon säger ”kör in på rsjadgul” Och vem förstår det?!

Vi lät iallafall Linnea guida oss ner till San Sebastian. Hon valde en mix av gratis motorväg och vanliga gratisvägar och det gick smidigt. På ställplatsen N43.307701, W2.014102 var det fullt när vi kom. Men eftersom det är cirkulation på platserna stod vi kvar och efter ca 10 minuter vi får en plats. Här är trångt, det är mera som en parkering. Men det finns tömning av svart/gråvatten och fyllning. För detta betalade vi 3.60€/ 24 tim. Sen ut med cyklarna och iväg.

Pintxos. Jag säger bara det. Pintxos. I gränderna i Gamla Stan och då närmast Katedralen. Där finns de bästa barerna. Man går in, får en tallrik och lägger de man vill ha. Visar upp och betalar. De kostade mellan € 2-3.60/st Vi besökte tre ställen, sedan var vi proppmätta. 🙃

På kvällen hängde vi lite med vännerna Anna och Roger som också passade på att kika på San Sebastian.

Nu far vi vidare åt vårt håll och de åker nån annanstans i sin husbil Frankie Boy som de bor i på heltid.

12 reaktioner till “San Sebastián

  1. Sådana där gamla städer med alla gränder älskar mina ägare, ni verkar också gilla det upplägget..
    Tänk vad mycket nytt ni får se och vara med om på denna övervintringsresa.
    Allt gott, och sist men inte minst, kör försiktigt.. 🙂

  2. Ja Astrid kan vara bra tjatig faktiskt! Idag var hon tyst i korsningar t.o.m – hon har nog fått ont i halsen eller nåt. Tur det finns en väldigt bra kartläsare på passagerarsätet 😀 Vi snart igen goa vännerna! Kör vackert

  3. Vi har också en Astrid. Men hon är fransyska och vet att det heter Rue de Charles de Gaulle. Han presidenten.. du vet. Hon uttalar det rätt också men nu lämnar ni ju Frankrike som det verkar?

    1. Skönt att eran Astrid kan säga rätt! Já nu lämnar vi vackra Frankrike. Jag har dock en dröm om att stanna hela vintern i Frankrike och jag bearbetar gubben min, så ofta jag kan.

Kommentarer är stängda.