Återbesök och vägning

Vi fick fasta gasoltuber installerat för några veckor sedan. Det blev superbra, men vi fick göra en liten komplettering. Eftersom vi har själva tankmunstycket mellan gasolluckan och luckan bredvid så går dragningen en liten liten bit i det man kallar bodel. Och eftersom den korta lilla biten inte är inom gasolutrymmet ska den ”förslutas” med en gummidamask. Så nu är den extra säkerhetsdetaljen också fixad. Även denna gång fick vi ett jättetrevlig bemötande. Jag tror nog Peters Bilservice kan titulera sig ”bästa husbilsfixaren” Tack Peter och co!

När vi nu var ute och rullade passade vi på att väga husbilen. Att hitta vågställen är inte helt lätt men vi körde förbi Forshaga (väg 27) och där fanns det en våg. Vi är i princip färdigpackade för vår långresa och vi kommer att få plats för mina kläder. Vi har marginal. Det känns skönt att veta.

17 reaktioner till “Återbesök och vägning

 1. Med fasta gasoltuber för LPG blir förhoppningsvis långresan både smidigare och enklare. Vi har ganska nära till en våg, jag brukar ofta tänka att väga när husbilen är fullastad före en resa, men glömmer ofta bort det när vi drar iväg. Lycka till på resan.

  1. Nu är vi ännu mera oberoende än vi varit tidigare (om det går) Hihi ja det är väldigt lätt att glömma men lite skönt att ha koll. Tack, vi ska ha det bra

 2. Skönt med extra utrymme för att kunna köpa på sig lite extra om en hittar något en gillar. Och kläder – ska det verkligen vara nödvändigt? Ni får väl ta in på naturistcampingar så får du loss ännu mer kilon att packa roligare saker för. Kram!

  1. Nej det har vi inte men du vet hur det är, den ena saken efter den andra åker med. 😉 Nu vet vi att vi har bra marginal och behöver inte fundera över det. 😃

 3. Det är så smidigt att ha det på det sättet m gasoltuberna. Vi har en fast och en påfyllningsbar o det räcker i alla fall nu för oss, vi står ju inte halvårsvis i utlandet men vistas ute vintertid o då måste den vanliga gasoltuben vara med.. Men du!! Vilken tur att du får med dig dina kläder också 👍😂. Kram vänner

  1. Ni har väl kanske inte så tätt med tankställen för gasolen. Än. Och då är det ju perfekt att ha en av varje. Visst var det tur, annars har jag kanske blivit kall om rumpan 😀
   Kramiz

Kommentarer är stängda.