Familjehelg

I helgen fick vi besök av våra härliga döttrar. Det var ju nån vecka sedan vi sågs, så nu var det extra trevligt att få lite tid tillsammans. 

Vi åt och skrattade och på lördagen drog vi iväg en snabbis till Ullared, vi tre. Käre maken var hemma och stökade lite. Tjejerna var nöjda och de shoppade lös ordentligt med både presenter och julklappar. Det var så härligt att få umgås, för nu dröjer det ju till våren innan vi ses igen. Så det var extra gott att få kramas. Vi längtar redan nu till nästa gång. Nu kommer det några dagar med ”lite småplock” Saker som ska fixas, folk vi ska träffa. Böcker ska laddas ner på läsplattan, ljudböcker in i Mp3. Spellistan på spotify ska redigeras och läggas till. Som sagt, lite småplock som ska fixas. Sedan är vi resklara och jag börjar längta iväg  🙂


12 reaktioner på ”Familjehelg

  1. Underbart att få krama om töserna! Förstår verkligen att ni längtar iväg, det är först nu det känns på riktigt, när vi passerat Sveriges gräns. Ni har ju vanan att resa med husbilen, men vi har ovanan 🙂 Världens bästa team. Vi får kramas mycket när vi ses, systra mi.

  2. Visst är det härligt att få träffa ungdomarna vi har ☺️Lite avis är jag på er resa till Ullared😆Där vill ju jag också vara☺️. Jasså det finns många systrar här i husbilsvärlden😂Va kul !! Min ”syrra” Yvonne åkte iväg igår hemåt igen😔Kram o ha det gott😘

    1. Dom är lite sköna att krama på 😀 Jasså du, du vill dit igen 🤣 Tänk att det kan dyka upp systrar, bara så där! Det är lite häftigt. Ni får skypa och ses snart igen
      Kram till er

  3. Vi testar Portugal åt er, riktigt god mat och vin. Ställplatserna varierar, på Google hittar vi några riktigt bra, men städerna vi varit i är riktigt B. Nu efter de goa kramarna är ni snart klara för färd?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.