Aktiviteter

Som du kanske vet så pågår mässan Husvagn Husbil på Elmia i Jönköping. Här är det inte bara husbilar och husvagnar att kika på. Det är också många aktiviteter vid sidan av. Husbilsskolan svarar på massor av frågor som bla gäller husbilar och trafik.

Andra seminarier vi lyssnat på är Martin Örnroth från Gone Camping som gett massor av inspiration.

Martin Örnroth har bla varit reporter för När och Fjärran samt Reslust i TV 4. Sedan 2013 jobbar han bla med att presentera och producera Gone Camping. Martin delar med sig av sina pärlor i olika föreläsningar som bla handlar om mat och dryck samt svenska pärlor.

Intressant och inspirerande och jag vill nästan ge mej av på störten, för att uppleva nåt spännande!

En helt annan aktivitet är Oktoberfesten som hålls på kvällstid. Här är det ett helt annat drag och alla pratar, sjunger och skrattar i mun på varandra. Ljudvolymen är hög och stämningen likaså. Vi passade på att mumsa på en tysk schweinhaxe

Det finns också Räkfrossa, Italiensk afton samt danskväll. Bio och bad för barn och unga. Och så alla spännande möten mellan nya och gamla vänner som träffas. Jag tror inte nån behöver känna dig sysslolös dessa dagar 😃

6 reaktioner till “Aktiviteter

  1. Martin Örnroth skulle jag också lyssnat på om vi varit där. Gone Camping gillar vi att titta på. Förstår att ni haft fullt upp under dessa dagar 🙂 Kram

Kommentarer är stängda.