App app app

”App app app” hör vi både nu och då på reklam på Tv;n när det händer nåt, lite utöver det vanliga. Och jag har ju märkt att jag säger så själv också, om blomvasen eller nåt håller på att välta. ”App app app” är ju liksom lättare att säga än ”blomvasen håller på att välta”

App App Appar fick jag också tips av, av Anna som Bor i Husbil Två appar som redan blivit ett par favoriter. Den ena är Mapstr. Där kan jag, direkt i kartan, lägga in tips jag får på sevärdheter, restauranger och annat som jag vill göra. Allt blir samlat på ett och samma ställe. Jag kan kategorisera själv och jag kan dessutom dela kartan med mina vänner. Så kan man tipsa varandra om trevligheter. Webbtanten har också bloggat om detta. Läs gärna Här om det.

Den andra är Wunderlist. Där kan jag dela olika komihåglistor, med tex käre maken. En användbar lista kan vara så enkel som en Inköpslista. Vad ska vi handla på affären nästa gång? Penna och papper blir överflödiga och de gula Post-it-lapparna har hamnat långt in i en låda. Telefonen är ju alltid med iallafall. Tack för tipsen!

12 reaktioner till “App app app

  1. Tack för tipsen säger jag med, jag ska installera och kolla på en gång.

    1. Jag gillar båda riktigt bra men kanske främst Mapstr. Det är ju ganska ofta man får tips från andra resenärer, så skriver men det nånstans, sen glömmer jag vart 😀. Hoppas du får nytta av dem
      Kram

  2. Tack för app-tips!
    Min manlige ägare kan tipsa om appen krisberedskap. Har denna sommar gått att följa bränder, aktuellt läge i Sverige, man får reda på olyckor i området man är och om då t ex vägar är avstängda. Går också att söka aktivt om man vet sin resrutt och se om det finns något som påverkar körningen.

Kommentarer är stängda.