Mullsjö

Innan vi lämnade Hjo måste vi ju ner till hamnen och köpa lite god fisk. Nu blev det inte sik, utan rökt regnbåge. Hur gott är inte det?

Sedan blev det ett par nätter utanför Mullsjö på en ställplats. Lugnt och skönt, om man bortser från alla tåg som for förbi och dundrade rejält ibland. Men vad gör det?! Trevligt sällskap och precis bredvid en sjö så är det ändå fulländat. Anna och Roger från Bo i Husbil hängde med hit också. Eller så var det vi som hängde med dem, för det var deras tips att vi hamnade där vi hamnade. 👍

Vi badade, det var svalt och härligt. Vi spelade Carcassonne. Promenerade och cyklade. Och tog några cacher. Och pratade och utbytte lite reseerfarenheter. Vi har haft så trevliga dagar men nu skiljs vi åt för nu. Vi åt vårt håll och de på nya äventyr. Men vi ses igen och då troligen nånstans ute i Europa.

6 reaktioner till “Mullsjö

  1. Vi har sovit endast ett par nätter i Mullsjö under åren, då i samband med Nyhemsveckan. Det finns ett bra Konditori, annars finns inte speciellt mycket. Vi har varit där många gånger hos goda vänner, som flyttat dit från Aneby.

Kommentarer är stängda.