Hjo

Igår konstaterade vi att vi legat still alldeles för länge, så vi bestämde att rulla iväg. Vi hamnade i Hjo där våra vänner Anna och Roger från bloggen Bo i Husbil väntade när vi kom. Så kul att ses igen. Vi tog in på Stampens Kvarn, en liten bit utanför Hjo. Även nu hade vi lite att fira (Roger har fått ny anställning och Göran fyllde år) så vi mumsade i oss en Budapeststubbe. Sedan tog vi cyklarna och for in till Hjo. En otroligt mysig stad.img1534259183120.jpg

 

Vi cyklade genom stan, åt ”hemlagad” glass och njöt av solen. Tillbaka på ställplatsen att vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Och så spelade vi Carcassonne. Det är ju bara för roligt!!

8 reaktioner till “Hjo

  1. Jag tog busskort 1971 och på övningskörningen körde vi genom Hjo. I utbildning hade vi en tysk deltagare. När vi kom till Hjo, sa han ”Hå Ji O”, hur läser man det? Hjo det är trevligt”
    Kram

Kommentarer är stängda.