Skellefteå

Våra pitevänner kom förbi Västra Kajen sa hej då, vi ses snart igen! Vi hade ingen direkt plan för dagen men vi hamnade strax s om Skellefteå. Här hittade vi en liten Naturcamp för tre platser. 60:- och bara en soptunna. Men vi har vatten på tre sidor om oss så det är otroligt vackert. Vi har egentligen inte gjort nånting alls sedan vi kom hit. Suttit i skuggan och lyssnat på Sommar. Halvsovit. Eller var det jag som snarkade 🤣

Lyssnat på fåglar. Ätit. Och badat. Det är säkert 26-27 grader. Alldeles ljummet. Och nu på kvällen alldeles stilla. Havsviken ligger spegelblank och ibland åker det förbi nån bil på vägen. Vilken liten pärla vi hittade!

9 reaktioner till “Skellefteå

  1. Detta är ledighet, ligga och sova lite i friska luften, inte veta riktigt vart och hur långt man åker. Vilken njutning detta måste vara för er

  2. Vilka fina dagar ni haft tillsammans m Kjell o Dessan. Lugnt o stilla såå fin plats ni hittade fram till. Har du adress/koordinat dit, ifall vi rör oss uppåt?
    Kram

    1. Vi har haft riktigt härliga dagar. Om du klickar på min karta här på bloggen, så kan du hitta igen ställplatsen strax s om Skellefteå, Ställplats Yttervik Där finns koordinaterna
      Kram

Kommentarer är stängda.