Piteå

Det känns lite roligt att säga ”Nu åker vi söderut, vi åker till Piteå” 🙃 Det har vi gjort. Vi körde in på Västra Kajen i söndagseftermiddag och möttes av våra vänner Kjell och Dessan som driver bloggen Vardagsglitter Så roligt att ses igen. Vi kollade runt lite i hamnen, det hade varit nån marknad. Dessan och jag köpte varsin liten väska ha kartböcker i

Sedan blev det lite sightseeing på cykel genom stan. Vi åkte genom någon kulturpark samt passerade området där det kommer att bli Stora Nolia i augusti. Där hade man börjat förbereda med flaggstänger

På söndagskvällen satt vi och surrade.

Måndagen började med frukost och Kjell var jättegullig och hjälpte oss installera Invertern. Dessan och jag åkte till Rusta och köpte en ny Kolgrill. Efter lunch så gick vi hem till dem och vi blev invigda i palt-kok-konsten. Äkta pitepalt förstås. Det blev lite tokroligt med deras nya spis. En induktion. Så den gamla paltgrytan fungerade inte. Då drog de in den gamla spisen som stod kvar i förrådet 😁👍

När de var färdiga förpackade vi dem och for upp till Storforsen och åt upp dem. Så goda de blev, på mandelpotatis. När vi ätit visade Kjell sin drönare. En kul smidig lättmanövrerad liten ”leksak” 🤣

Campingen här i Storforsen kostar 355:-/natt inkl el under högsäsong. Platserna är på grus, med gräs emellan. Alla faciliteter och servicehuset var riktigt fräscht, men man får lägga till 5:- för att duscha i tre minuter 😱 Vi duschade i husbilen….

10 reaktioner till “Piteå

 1. Kul att ni kunde träffas och lyckosar som fick äta palt👍 Visst är det fint i Storforsen.
  Kram

  1. Eller hur?! Det blev lite kul med spisen, men löste sig bra. Roligt att vara med och rulla och så gott det blev!! Storforsen var magiskt.
   Kram

 2. Haha, ja det är inte alla hushåll som har två spisar i köket.
  Men vad trevligt att träffas på detta vis när ”man ändå kör förbi”

  1. Ja det var tur att de hade den gamla spisen kvar i förrådet, precis bredvid lägenheten. Annars hade det inte blivit någon Palt 🙂 Visst är det trevligt att träffas. Vi bor ju inte ”nästgårds” precis

 3. Tack för trevliga dagar tillsammans med er😘 Vädret verkar hålla i sig så det är bara att njuta för er😄👍🏻Vi ses snart igen. Kram till er båda fina

  1. Alltid lika roligt att träffas och denna gång lite extra trevligt, eftersom det var första gången vi var på ”er hemmaplan” Vi har nyss tagit ett kvällsdopp. Ljuvligt! Kram och tack än en gång för hjälp, god mat och många härliga skratt 😘

Kommentarer är stängda.