Lite firande

Vi har börjat fira vårt självvalt fria liv lite smått även om vi har några arbetsdagar kvar. I onsdags var vi på restaurang med våra respektive arbetskamrater. Göran på sitt jobb blev blöta när de gick till restaurangen, då det kom ett skyfall då hela Linköping flöt…. Vi i Tranås klarade oss med några stänk. Vi var på Biz veranda och åt en mycket god middag.

Igår,fredag fortsatte vi. Då blev det rosa bubbel och Budapest tillsammans med Anna och Roger som bor på heltid i din husbil. De har lite ledigt och rullade hit till Hätte för att fira lite med oss.

I morse åt vi förstås frukost ute. Närmast på programmet står en cykeltur genom vår trevliga lilla stad. Vad som händer resten av helgen får du veta imorgon.


13 reaktioner på ”Lite firande

  1. Jag hoppas att jag inte, kommer att behöva räkna ned, utan kan komma och gå som jag önskar. Som pappa sa, ”I år blir det ingen riktig jul, när jag inte orkar komma och hjälpa dig”. Börje Claesson, Kanal 10, skrev, ”Jag kommer att ha bromsspår in i himlen”. Det är skönt att vi alla kan göra olika. Fira och ha det gott sista dagarna.
    Kram France

    1. Har du möjlighet att komma och gå som du vill är ju det bästa, men med en anställning som min, går det ju inte.
      Kran från Hätte som just nu får lite regn

Kommentarer är stängda.