Vi fortsätter …

…. att ha det väldigt trevligt med vännerna Anna och Roger från bloggen Bo i Husbil  Lördag förmiddag  – efter en skön långlunch i solen – tog vi en cykeltur upp på stan. Vi är stolta över vårt Tranås och vill gärna visa våra vänner så fint det är här. Vi gjorde en kik i småbåtshamnen och på Storgatan.

Lite fika, lite Ica och sedan såg vi Tranås Musikkår och alla studenter i ett långt, långt tåg. Det kändes lite ovanligt att det var studentfirande på en lördag, men varför inte?! När våra döttrar tog studenten tror det var på en torsdag, för att inte krocka med övriga skolors examen, på fredagen.  Men nu hade vi tur att få kika på alla glada och förhoppningsfulla studenter. Visst blir man lite nostalgisk….

När vi var tillbaka på campingen satt vi och surrade en massa och hade det så trevligt. Vi började spela Carcasonne, ett roligt sällskapsspel sär man bygger städer och vägar och samlar poäng. En paus för middag, som Anna och Roger bjöd på. En mycket god paella och det passade väldigt bra för vi planerar ju att fara till sydliga nejder under vinter, både vi och dem.

2018-06-16 18.23.44
2018-06-16 22.02.50Med en TemaCell myggjagare på bordet, spelade vi flera omgångar tills det blev för mörkt för att se nåt under deras markis 😀

Idag söndag städade vi husbilen lite så den är startklar för vår norrlandstur. Det började också att regna, Ett välbehövligt regn i våra torra marker. Anna och Roger for vidare till nya vyer och nya upptäckter och vi for hem till lägenheten. En sån trevligt helg vi haft och jag längtar reda tills vi ses igen – då kör vi några nya omgångar Carcassonne, med expansionen som vi har! 😀

11 reaktioner till “Vi fortsätter …

  1. Tack för en fantastisk helg! Vi har hittat en fantastisk badplats och ojämn ställplats, men vi står här i natt. Inte omöjligt det blir morgondopp också! Ja vi längtar oxå tills vi ses igen, och självklart kör vi med extensions då 🙂 Kram

  2. Vilket fint litet fik ni har, ett mysigt ställe Tranås😉Kul att det händer saker i stan när ni vill visa allt från den bästa sidan ☺️Kram

    1. Jag måste säga att Tranås är väldigt bra på att ordna trevliga aktiviteter på stan. Musikkåren paraderar varje lördag kl 11 från mitten av maj och hela september ut. Däremellan är det Smålands Längsta Loppis, crusing mm mm Och fik. Flera stycken.
      Kram

Kommentarer är stängda.