Köping och Westerqvarn

I torsdagskväll for vi iväg upp till min systerdotter Therese och hennes familj. Jätteroligt att ses igen!

img1528008364989.jpg

Vi åt frukost för oss själva, men sedan var det full fart med barnen. Det var poolbad och Björnen sover, cykling och bus. Vi stannade över lunch, då vi grillade lite innan vi for vidare.

Det var ingen lång väg till Kolbäck och Westerqvarn. Här träffas CoS-are från hela Sverige. CoS står för Carthago Owners Sweden. Vi är ca 60 husbilar här och väldigt trevligt att träffa nya och gamla bekanta.

Trevligt program och väldigt bra ordnat av de ansvariga. Vädret har varit hur varmt som helst och en del mygg har visat sig på kvällen. Men inte mer än att vi kunnat slå ihjäl dem.

Vi ska strax avsluta träffen på Albins Husbilar, som är CoS huvudsponsor för året. Där väntar lunch och lite andra trevligheter.

13 reaktioner till “Köping och Westerqvarn

  1. Alla husbilar har markiser, utom vi så vi har snyltat på andras skugga 🤣 Däremot blev det ohyggligt varmt inne i restaurangen, under årsmötet och vid middagen! En regnskur hjälpte inte mycket….

 1. Ni ser ut att ha en trevlig träff. Det hade varit roligt att varit med, men jobbet kallar i helgen.
  Kram

  1. Vi hade det väldigt trevligt, men lite för varmt… Å andra sidan hellre det än spöregn och +13 Synd ni inte kunde vara med, men vi får se till att träffas en annan gång
   Kram

 2. Då förstår jag att Lennart fick bråttom att ge sig iväg. Själva står vi nog utanför klubbar ett tag. Det var roligt så länge Kabe var bra, men inte senare..
  Heta Hyssna kramar

  1. När vi körde in, så stod det en Concorde på tvärsen, nästan mitt på. Vi tänkte parkera in dem, men så hörde vi de var i bilbytartagen 😁 De kommer nog att byta till en Carthago 😀
   Kram

Kommentarer är stängda.