Ett par dar i Södertälje

Efter en god natts sömn i husbilen, for vi i lördags med personbilen till Södertälje. Det var ju ett tag sedan vi träffade Elin och Hampus. Vi tog personbilen för det finns inte så gott om ställplatser i Södertälje. Och att sova i deras soffa går bra det med. De hade också varmt och härligt väder så vi satt ute skuggan och njöt. 2018-05-27 19.41.06

På kvällen var vi så lata att vi köpte pizza. En pizza som hade otrolig tunn botten och lite annorlunda pålägg. Det var grillad aubergine och grillad squash, oliver, soltorkad tomat, fetaost och ruccola. Jättegott.  Sedan blev det ett par omgångar av spelet Carcassonne innan det blev läggdags. Både Sven och Sixten (deras katter) ville vara med och spela 😀 2018-05-27 08.55.43

I morse blev jag bjuden på en Mors-dags-frukost som var helt i klass med ”hotell-frukost” Vi blev alltså sittande väldigt länge och jag njöt verkligen av allt gott, de dukat upp. Efter lunch for vi tilllbaka hem eftersom det är jobbardag i morgon. Vi har några jobbardagar kvar innan vi får disponera vår tid som vi vill 😀


9 reaktioner på ”Ett par dar i Södertälje

 1. Familjetid är alltid trevligt, att sedan få bli bjuden på en sådan frukost gör ju att det blir ett extra plus i tillvaron.
  Synd att det är så ont som ställplatser i vår huvudstad och däromkring.

  1. Det är verkligen dåligt med platser däromkring! Vi väntar på att de ska ha råd att köpa hus med bra trädgård så vi kan stå på tomten 😀 En mumsig frukost säger man aldrig nej till!

  1. Det finns en camping inte så långt från dem, men en koll där i höstas gjorde att vi åkte därifrån fortare än kvickt! Vi måste ju få lite mil på lillebilen också
   Kram

 2. Så skönt att bli lite omvårdnad i några dagar. Har haft en liknande helg hos svärisana. Men nu står vi på Camping och R jobba på att krya på sig. Tiden går fort, snart är ni helt fria med er tid. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.