Västervik

Igår, söndag, for vi norrut till Västervik. Vädret var soligt men väldigt blåsigt och kallt. När vi kom till Sågens ställplats träffade vi Matts och Birgitta och fikade tillsammans innan de for hemåt. Ställplatsen ligger fint vid vattnet och det finns el. Kostar 140 :-/natten. Behöver man tömma och fylla kan man göra det vid Lysingsbadets Camping. Men inte just nu då man håller på med vägarbete där och platsen är avstängd

11 reaktioner till “Västervik

  1. Jag tycker att platsen är lite tråkig, det kan bero på att vi har hund. Då ser man på platsen med lite andra ögon och kollar även in omgivningen. Lite för långt från centrum är det också. Den förra husbilsplatsen närmare centrum, där dom nu har byggt hus, hade varit klart bättre. Hoppas på att båtklubben städar upp och får lite ordning på sin nya plats som ligger något närmare centrum.

    1. Ja det kan jag förstå att ni tycker. Vi stod på Barlastudden i fjol, och när det blir tomt med båtar går det att stå där igen. Det är ju bra mycket närmare stan.

Kommentarer är stängda.