Sandvik

Igår förmiddag (lördag) bytte vi sida på Öland. Vi lämnade öst, mellanlandade en snabbis på Ninnis Kroppkakebod i Källa där vi köpte med lunch och drog i handbromsen på västsidan, vid Sandviks hamn. Kroppkakorna var perfekt kryddade och smakade jättegott till lunch.

Det var gott om plats. Vi hoppade lite in och ut i husbilen, solen sken men vinden var riktigt bitande ibland. Ställplatsen (140:-/natt) är välordnad och det finns dusch, toalett samt möjlighet till tömning och fyllning. El finns också till platserna. Den är dock inte riktigt tillförlitlig och var försvunnen en stor del av kvällen. Dock höll det under natten så vi frös definitivt inte trots en del regnskurar


6 reaktioner på ”Sandvik

  1. Kroppkakor älskar mina ägare också. De brukar ha med detta och köper ofta på Öland för att frysa ner. De brukar också lyxa till det med lite extra fläsk..😀.
    Ni ser verkligen ut att ha det gott i Sandvik, solen ser ut att skina och på himlen var det mest blått

  2. Åh det var åratal sedan jag åt kroppkakor…..och Öland är ju en av favoriterna. Där har jag tillbringat hela min tonårsperiod. Känner igen Sandviks kvarn,som vi också besökt. Önskar er en trevlig Valborg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.