Kårehamn

Efter en trist sjukvecka for vi till Kårehamn i torsdags. Vi hade ledigt sedan tidigare, både fredag och sista april, som står för dörren. Det piggar ju också upp att få lite lugna vackra vyer. Och det finns det i Kårehamn.

Mellan regnskurarna sken solen. Och så fortsatte det även på fredagen. Ömsom sol, ömsom regn.

Vi lyssnade på årets första åska. Stormen som ruskade hela bilen och däremellan kände solen som värmde. Aprilväder med andra ord.

Vår vana trogen är ett besök i fiskaffären ett måste. Deras stekta inlagda strömming är väldigt god. Ett annat ”måste” är att äta på restaurangen på kvällen. Jag försökte välja nåt annat i år, men det blev fisksoppa. Igen. Den är verkligen magisk. Det går ju alldeles utmärkt att stå här med husbilen också. Det finns tre områden att stå på. Två med el, ett utan. Det är fräscha toaletter och dusch (5:-) Möjlighet till tömning och fyllning. I år kostar det 140 kr natten.

16 reaktioner till “Kårehamn

  1. Hoppas att det åtminstone blir uppehåll resterande del av helgen på Öland så ni slipper höra åskan. Kårehamn med dess omnejd är ju verkligen fint att besöka.
    Av bilderna att döma är ni relativt ensamma även denna helg, precis som jag var förra helgen.

    1. Ja åska kan jag vara utan. Här har det varit 5-6 bilar i natt. Det gör inget att det inte är nån trängsel 😃 Få se hur det blir i Sandvik, dit vi tänker oss nu.

  2. Låter som en bra start på helgen! Vi startade på vår fyra månaders sommarresa i går. Blandat väder för osd med, men det märks att vi möter våren!

Kommentarer är stängda.