Bra rese-app

Att använda sig av bra appar när man är ute och reser är väl idag mer en regel än ett undantag. En gratisapp som vi använder ofta är Via Michelin. Här kan vi se ev trafikhinder, hitta parkeringsplatser, hitta tankställen, sevärdheter och Minchelinkrogar.  Här nedan ser du antalet krogar i ett område. Man zoomar in och så kan man se, ner till gatunivå, vart man kan förlägga sin resa. Har du hängt med här på bloggen ett tag, vet du ju att vi gillar god mat. Mat som inte är dyr, trots att den är fantastisk. Och det finns ju några att välja på, så vi ska nog kunna njuta på kommande resor också 😀

2018-01-20 17.20.02

10 reaktioner till “Bra rese-app

  1. Bra Appar jag var tidig med Campercontact och har alltid haft allt i datorn och mobilen.
    Mins första resan 2011 hur osäker man var och det var mycket p.g.a. att jag pratade med husbilsfolk
    vi träffade utefter vägen och fick tips. MEN så har det varit senare att vi har träfat osäkra och kunnat
    förmedla platser. Min speciellt ett par från Kiruna som vi träffade de sa vi har ingen susning var vi ska stanna vi föreslog La Colina Albir och där fick vi veta sedan av vänner att de var. Man hjälps åt

Kommentarer är stängda.