Mittemellan

Just nu är det lite mittemellan, Vädret är varken vinter eller vår. Dagarna är varken ljusa eller mörka. Jobbet är varken tråkigt eller roligt. Det är mittemellan. Visserligen har vi ju nyss haft Mellandagarna, men hos mej har dom nog dragit ut lite på tiden. Jag har inte så mycket att blogga om – jag kan ju inte bara lägga ut matbilder på fredagen 😉 Och lördagen. Och söndagen. Då blir det ju inte ens mittemellan utan bara enformigt. Inte heller alla trista vardagssysslor är ju nåt att blogga om. Som att tvätta, stryka och fixa bilstereon – det intresserar inte dej. Ett tag till fortsätter jag därför att kura lite i mitt soffhörn, lyssnandes på en bra ljudbok.  boringexcited

Men för varje dag som går, kommer vi ju närmare våren. Den kan glimta till lite grand redan. Jag hörde en försiktig liten talgoxe (tror jag det var) häromdagen som provade några toner ”tittitu” eller vad det nu är den säger.

Idag har jag också uppdaterat vår karta, som du hittar här till höger, i marginalen. Några fler ställen vi besökt hemma i Sverige har jag hittat bilder till och även nya ställen inlagda. Ställen jag nästan glömt bort att jag besökt då det var längesedan och kanske bara en endaste natt. Ta gärna en kik och se om vi kan dela med oss av nåt tips på camping eller ställplats, du inte besökt.

16 reaktioner till “Mittemellan

 1. Håller med det är mitt i mellan nu. Jag vi matade fåglarna hade mängder som kom ock lät sig smaka men hux flux var det ingen fågel som ville komma, så nu är även det borta.

  1. Nä men har till och med de försvunnit – då måste det nästan varit nån rovfågel som varit framme.
   Vi får väl kämpa på en dag i taget, ha de gott 🙂

 2. På denna mittemellan årstid passar ägarna på att göra en resa.. men mer om det på min blogg.
  Trevlig karta, men ni har en del kvar att se då den man,igen ägaren vill slå ett slag för vackra Blekinge

  1. Härligt att ha möjlighet att fara iväg till Kap Verde. Där är det garanterat varmare än här, ha det så härligt!

   Ja Blekinge är ännu ganska outforskat, tyvärr.

 3. Är det ändå inte lite mera i början än mittemellan Jag jobbar med påsken så mycket jag hinner med. Niklas hade säljbesök av Lindt choklad försäljare i veckan. Det gällde prognoser för julen 2018. Skönt att veta i alla fall, det inte är mittemellan, den förra julen och den som kommer.

  På tal om mat, så åt vi ett ”DAGEN recept” från torsdagsnumret i dag, skivad falukorv i panna med pepparrotssås, tomater, grädde och potatismos.. Du ser, nu skrev jag om det i alla fall, men mat kan man inte skriva om varje dag, det tycker inte vi heller.
  Aneby kramar

 4. Livet är ju fullt av vardagar också, det ingår … 😉 Det ljusnar ju successivt och det är skönt, däremot kan jag tänka mig lite mer snö innan det blir vår! 🙂

 5. Visst är det så att bloggen stannar av när inget speciellt händer😳 Nu längtar jag faktiskt efter våra ljusa nätter dygnet om…. så vi får hålla ut lite till🤗Kramar till er

  1. Visst ska det bli skönt när ljuset återvänder. Och det ska bli spännande att se hur det är hos er på sommaren, när solen skiner om natten 😀
   Längtar!
   Kram till er

 6. Detta mitt emellan, är lite som en återhämtningsperiod för mig. Man har inget direkt att skriva om och inte ids jag ”hitta på” något att skriva om för skrivandes skull. Tycker det låter bra, som du skrev, att bara sjunka ner i soffans hörn.
  Kram till er

  1. Återhämtning är viktigt, det vet vi båda två. Att det ska bli hitte-på-inlägg på bloggen blir lite tomt. Då är det bättre att vänta till man har nåt kul att skriva om och inspirationen faller på.
   Kram

Kommentarer är stängda.