Trettonhelgen 

I fredags slutade jag lite tidigare eftersom det var trettondagsafton. Göran fortsätter att vara helt ledig på fredagar, eftersom han är fredags-pensionär.  Det blev lite vardagsstök på eftermiddagen,  som att ta reda på tvätt etc. Även julen har fått säga adjö för denna gången. Till kvällen fixade vi lite god plockmat som jag köpt på bla Apotekarns Vin & Deli. 

På bilden kom också trettondagens goda räkor med. Tidigare under lördagen  skypade vi med goda vänner som övervintrar på sydliga nejder med sin husbil. Då berättade H att han ätit Räkor Piripiri. Så på kvällen blev det en modifierad räkrätt, med en sås av chili, sambal oelek, lök, vitlök, olja och vitt vin. Så gott det blev! 

Idag,  söndag, skiner äntligen solen. Det känns som om den har varit borta i evigheter!  Även om det är ganska kallt, ca -7 så blev det en promenad 

5 reaktioner till “Trettonhelgen 

  1. En efterlängtad solskensdag idag. Solsken och vackra vintervyer, inte minst kring Mullsjö, som hade fått lite mera snö. Det är alltid svårt att stanna till med husbilen, när det är som vackrast.
    Smålandskramar igen

  2. Ni är ena riktiga livsnjutare o myser tillsammans ☺️. Fina bilder också du tagit👍, härligt när solen visar sej 🌞. Kram till er vänner 😘

Kommentarer är stängda.