Ny blogg

Jag brukar inte re-blogga eller skriva inlägg om andra bloggar, men nu tänker jag göra ett undantag. Min systerdotter Therese har börjat blogga om sin kamp emot den förhatliga cancern. Det har naturligtvis varit – och är – en omtumlande tid. Hon är alldeles för ung! Och hon och maken har två små barn, men hon är nog den starkaste tjejen jag känner!  Jag tänker inte berätta mera här, utan är du intresserad kan du följa henne på hennes blogg. Skicka alla positiva tankar du kan, till henne ❤ fightcancer


12 reaktioner på ”Ny blogg

 1. Att få skriva och dela med sig, kan säkert vara ett sätt i att kämpa emot. Denna hemska sjukdom, hur uppstår den, var kommer den ifrån, varför drabbas oskyldiga barn och unga? Frågorna hopar sig! Minst en av tre personer som lever i Sverige i dag, kommer att få ett cancerbesked under sin livstid. Kramar

 2. Usch va hemskt,den drabbar så många oskyldiga människor denna elakhet!
  Jag vet o har kämpat emot hela sommaren o hösten,min prognos var god!
  Men baktanken finns i mitt huvud,kommer den att blossa upp igen?????

  Nu blickar man framåt o glömmer det onda,snart Solsemester o Bobilsresor 🙂
  Hoppas verkligen hon kämpar o övervinner det onda i kroppen!

  Ha det gott o trevlig helg….SnöKram

  1. Jag förstår att det är svårt att få det helt ur huvudet. Det är såå skönt att det gått bra för dej och att ni har era härliga resor framför er som ni längtar till. Vi såg till vår HB idag – den längtar efter oss och vice versa 😀
   Hon har blivit en enorm fighter en riktigt kämpe!
   Detsamma till er
   Blöt-snö-kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.