Dagarna går 

Sedan mitt förra inlägg har det kanske inte hänt så jättemycket. Förra lördagen hade vi goda vänner här på middag, då vi åt raclette. Det är så smidigt eftersom jag inte behöver bli ”serveringspersonal”  Då vi alla lagar vårt eget och sitter och plockar med ost,potatis och tillbehör är det enkel och god bjudmat tycket jag. 

Veckan f.ö. har varit gråtrist med en rejäl frostnatt. Det lockar inte så mycket till utevistelse. 

Lunchen idag provade vi BanThai och det var väl ok men inte så jättemycket mer. Den andra thaien i stan är bättre. Bild glömde jag att ta…. 

Idag har vi också börjat tömma husbilen på div sommarsaker. Vi får se om vi tömmer den helt eller om det blir nån mer helg där.

Ikväll blir det lite plockdelikatesser och ett gott vitt vin från Alsace. Trevlig helg till dej 

9 reaktioner till “Dagarna går 

  1. Jo därför att vi inte vill köpa däck som är anpassade för svensk vinter, då dom inte kommer att användas mer är en säsong, Vi har förresten inte någon plats av förvaring av 6 sommardäck heller, så det är ganska enkelt. Däremot kommer vi kanske att bo i bilen på Hätte nån helg då och då, även om vi tömmer och plockar undan det mesta. Vill inte ha in mössen som var på besök i fjol!
   Kram och trevlig helg

 1. Mina ägare har plockat ut från mig också. Plockat, plockat, städat och städat har stått på schemat denna vecka. Imorgon ska jag köra min sista runda för detta året, mot mitt vinteride.
  Önskar er också en väldigt trevlig helg!

  1. Tänk vad man kan städa på så få kvadratmeter 😉 Det är ju alltid lite sorgligt att ställa av, men vi har ju nåt att längta till då 😀
   Tack detsamma

 2. Vi ska oxå snart packa ur husbilen 😞 å andra sidan är det inte riktigt lika kul att åka i detta vädret!! Här blåser 15 m/s nu och har gjort det hela natten… Nästan så man vill åka hem, men bara nästan 😂
  Ha en go helg Kram 😊🍁🍃🍂

  1. Nej inte är det så kul när det stormar. Det gör det här med och har dessutom börjat regna. Jag funderar på att göra som ordspråket säger: Gör inte idag det du kan skjuta upp till imorgon 😀
   Håll i er så ni inte blåser bort när ni går ut!
   Go-helg-till-er-med-kram

 3. Åh! Raclette! Jag saknar mitt järn som ”dog” efter en himla massa år. Har inte hittat nåt nytt här nere, och gett upp sökandet. (Eller kommit av mig, i alla fall).
  Håller med dig om att det är perfekt bjudmat!

  Ha en fin lördagskväll!

Kommentarer är stängda.