Flyttfåglar 

Så här års är det dags för alla flyttfåglar att flyga söderut, om de inte redan gjort det. Så är det även för många av våra husbilskompisar. De reser söderut till värme och sol. Vi flyttar också. På vår hemmacamping, Hätte. Från plats 64 till 33. Plats 33 är lite öppnare, lite ljusare och lite längre bort från skogskanten, för där bor mössen. En granne har redan haft påhälsning i förtältet och då flyttade vi. Jag vill nämligen inte ha dem inne i bilen i vinter igen. Det räckte i fjol. 

Vi får ju också lite nya vyer när vi flyttat, så här har vi det nu.  

Innan vi åkte hit till Hätte idag, fredag, cyklade jag från jobbet genom Ekmarks Park. Där är höstfint och Svartån glittrade så fint 

Vi passade på att äta en god lunch på restaurang-programmets restaurang Novisen. En god trerätters för 110:- är inget att klaga på 

Inbakad lax till förrätt, fläskrygg till varmrätt och glass med inkokt päron till dessert. 

20 reaktioner till “Flyttfåglar 

 1. Ägaren ser att ni har samma ”inbrottsskylt” som jag har. Tog inte mössen hänsyn till detta innan de besökte er.. Vad tråkigt att få dessa små djur på besök.

 2. Smart drag där att flytta en bit från skogen 🙂
  Såg himla gott ut det där, fast moroten var lite onödig 😉 Men den såg ganska lätt ut att peta undan och lägga på nån annans tallrik 😀

  1. När jag vaknade I morse och kikade ut, kändes det som om jag var på ett nytt ställe eftersom utsikten blev annorlunda. Men vad gör man inte för att slippa mössen och hoppas jag verkligen inte de hittar in.
   Kram

  1. Dom var väldigt duktiga, eleverna som lagar maten och vi kommer säkert att äta lunch där igen. Det är nog den absolut kortaste flytt vi nånsin gjort. På semestern har vi kunnat flytta oss 1,5-2 km till en annan Camping. Nu blev det från ena sidan till den andra 😀

Kommentarer är stängda.