Besök i Hätte

I helgen var vi på våran hemmacamping Hätte camping. Vi hade bestämt oss för att vara på hemmaplan eftersom vi fick finbesök. Hasse och Maria gjorde ett stopp hos oss över helgen, på deras väg ner till övervintring i Portugal/Spanien. Vi passade då på att köpa en ”Vräkmacka” från Smålandskräftan som vi delade på två. Och vi blev ordentligt mätta kan jag lova.

På campingen håller man på att fixa lite extra, nu när det är långsäsong. Vi kommer att få en ny infart som blir bra mycket bredare än tidigare. Det kommer också att bli bommar för in- och utpassering. Det ökar tryggheten, såtillvida att ingen kan åka in och bara ta sig en plats. Inte heller komma in och köra runt och kika, om man är ”obehörig” Det känns bra.

Vi hade tur med vädret och det började inte regna förrän under eftermiddagen idag, söndag. Vid lunchtid vinkade vi av vännerna – och nu ses vi inte förrän till våren då de kommer tillbaka, med flyttfåglarna.

14 reaktioner till “Besök i Hätte

 1. Vad bra att ni får en ”uppdaterad” camping.
  Tänk vad gott det är att bo på hemmaplan och dessutom kunna få bo en i en fin husbil ståendes på en camping, det är ju lyx.

  1. Javisst är det lyxigt! Vi måste ju inte åka nånstans varje helg då, utan vi har det ju hur bra som hela här. Och ännu bättre blir det ju med den nya infarten

 2. Jösses vilken räkmacka! Helt rätt att kalla den vräkmacka 🙂 Var tvungen att visa bilden för Anders (svenska räkmackor hör till hans absoluta favoriter) och fråga om han skulle ha delat den med mig. Svaret blev att han skulle ha tagit den själv 😀

 3. Kan tänka mig att ni blev mätta av den där tårtan 🙂 Sen att ni fick besök av vänner som kör det bästa märket ..haha. Kramar till er

  1. Ja den var gigantiskt! Hade fullt sjå att få i mej en halv. Ja de brukar säga att vi smittade dem med Carthagovirus, så dom måste byta 😀
   Kramar

Kommentarer är stängda.