Foten

Jag har haft problem med fötterna under många år. Nu har jag kommit mej iväg till Foten så nu hoppas jag att det på sikt ska bli bättre, både med fötter och knän och höft. Jag har fått en rörelseanalys gjord och inlägg kommer att göras. Inläggen tas fram med hjälp av en modern 3-D/cad-cam teknik så de ska passa mej till 100%. Jag fick också tips om en bra, stabil walkingsko samt ett par att ha inne på jobbet, som jag investerade i. Walkingskon ser ut som ”vanliga” svarta gympadojjor och inneskon som nån sandalvariant. Lite ”tant-varning” tycker jag själv….  Men kan värken minska är det värt det! 2017-09-18 16.11.24

17 reaktioner till “Foten

  1. Fötterna får ju göra ett ganska drygt jobb varje dag och ska hålla att gå på ganska många år till. Det ska bli skönt verkligen testa detta nu. Skönt att du klarar dej bra nu.

 1. Viktigt med bra skor. Ägaren kommer ihåg vad en ”skoexpert” sa för några år sedan – med dessa skor utan sula kommer dagens ungdomar få problem med knä mm i framtiden. Så hoppas ditt köp kan lindra din smärta.

  1. Tack, ja det kan bara bli bättre och visst är det viktigt med ”ordentliga” skor. Jag fick höra att en höftoperation knackade på dörren om jag inte ”rätade upp mina ben” och det vill jag ju till varje pris undvika!

 2. Det är viktigt vad man har på fötterna☺️Jag med mina problemfötter kör med gjutna skosulor. Absolut värd pengen på det, lycka till . Kram

  1. Precis – man måste ha på fötterna hahah. Det blir nog bra men jag känner typ träningsvärk i kroppen nu när jag stiger upp – hade ju inneskorna på i går under eftermiddagen. Men med 18 graders snedvinkling jämfört mot rakt, så måste det ju kännas nånstans ;p
   Tack och kram

  1. Det är nu man tänker på att man har en kropp som ska hålla ett tag till, så tänkte man inte alls när man var ung. Skönt att ditt knä är ok nu!
   Kram

 3. Jag tror att det är ganska vanligt att många glömmer sina fötter. Först när man får problem så får de den omvårdnad som behövs i form av riktiga avlastande skor mm. Min ”hälsporre” som en läkare konstaterade har jag själv kunna fixa. Det visade sig att det inte var hälsporre. Det var senan mellan hälen och trampdynan som hade blivit hopdragen p.g.a. utebliven stretching under många år.

 4. Fötter och skor måste passa ihop. Alltför många tänker bara på hur skorna ser ut och inte hur fötterna mår. Det är klart att du känner i kroppen efter att bytt skor.
  Kram

Kommentarer är stängda.