Hösten är på ingång

Veckan har varit ganska dryg, så fredagen kom i rätt tid. Vi började helgen med en lunch på Restaurang Ekliden här i stan. Vi åt en otroligt god Högrevsburgare. Sen plockade vi ihop lite smått och gott och åkte ut till Hätte Camping och husbilen. Det småregnade och det var solsken. Jag kurade ihop mej och somnade mitt på blanka eftermiddagen! Antagligen välbehövligt och väldigt skönt. På campingen var det lite av uppbrottsstämning. De som har haft sommarplats packar ihop och ”gör vinter” dvs de lämnar platsen de haft. Fredagskvällen blev lugn och vi åt lite gott och bara kopplade av. Kände lugnet infinna sig. Att sänka axlarna och inte ha något ”måste” som ligger och gnager är så nödvändigt för att fylla på med energi. 

Lördagen satt vi och kikade lite på vad vi ska hitta för spännande resmål till nästa år. Att leta lite på internet och kika i kartböcker är riktigt roligt, tro mej! Uppslagen och idéerna är många och vi har ju en hel vinter på oss att ändra, lägga till, dra ifrån och planera vidare. Helt klart är iallafall att vi kommer att fara lite Kors och Tvärs 😀

13 reaktioner till “Hösten är på ingång

  1. Oj vad mycket gott … nu blir jag hungrig! Visst är det kul att planera kommande resmål. Vi vågar inte planera riktigt ännu, så många faktorer som är osäkra (mitt jobb, eventuella husbilsresor etc). Men resor blir det säkert! 🙂 Den här helgen har jag dock haft annat att tänka på, eftersom bryggan mellan oss och land har … sjunkit …

    1. Om ni inte skulle planera några resor, skulle jag bli orolig 😉 Hoppas era funderingar oh planer går i lås.
      Men hej å hå! Det låter inte alls bra det! Tur i oturen att det gick bra med husbåtar och människor

    1. Ja det är så sant som det är sagt. Men jag är ju så knäpp att jag gärna sitter och följer en väg i kartboken, funderar och kikar på internet – kan det finnas nåt spännande här? Det håller mej sysselsatt i alla fall 😀

  2. Jag blev ju jättehungrig när jag såg den goda maten 🙂 Det är trevligt att sitta ner och planera o prata om nästa sommar…som vi hoppas ni håller fast vid, att komma upp hos oss…..för vi längtar redan 🙂 Kramar till er båda

Kommentarer är stängda.