En fredag på Elmia 

Idag har vi mest flummat runt på mässan. Jag slogs av hur många husbilar som har ett väldigt dåligt insteg in i bilen. Ibland får mina 38:or plats till hälften och det känns lite lätt att kunna halka ut ur en bil då. Dock finns det en del bilar som har ett bra och rejält insteg. Bilden är från en Rapido och vi har samma variant i vår bil. 

Ja vad har vi gjort mera idag då?!  Jo vi har minglat och träffat bloggare, inte bloggare och många andra härliga människor. Det var ju 5520 personer här i dag så jag hann ju inte träffa alla 🙂 Som kuriosa kan nämnas att fredagen 2016 hade mässan 5934 besökare. En minskning alltså precis som gårdagen. Vi får väl se hur helgen ter sig, det är ju regn och därmed kanske ”mässväder” 

Vi träffade Nilla och Micke från Våra husbilsresor  och fick inspirera dem att besöka Frankrike nästa semester. Vi har ju varit en del där och det är alltid roligt att få dela med sig av tips 

Nu får vi se hur regnet tänker sig resten av kvällen, men det är väl inte helt otroligt att vi kikar in i tältet där det hålls Oktoberfest, det är ju under tak. Långbord är ute är inte att tänka på nämligen… 

11 reaktioner till “En fredag på Elmia 

  1. Va trevligt att ni kunde träffas o prata Frankrike. Hörde att Nilla o Micke var sugna att åka dit. Alltid kul m tips. Kram

  2. Hoppas att bilarna inte fastnar ifall det blir mycket regn. Ha det fortsatt bra önskar vi från Finland dit regnet också har kommit till
    Kram

  3. Precis min kommentar idag! Men för att spara golvyta på insidan så har man minskat på insteget i väldigt många bilar 😳 Kan det vara så att marknaden börjar bli lite mättad eller är det så att många åker hit för allt det andra och inte bryr sig om att gå in på mässan 🙄 då det börjar bli lite samma samma…🤔 Men det är oxå väldigt tomt på sina ställen på utsidan…

    1. Visst blir det lite samma, samma. I år kändes det verkligen som ett mellanår, men fabrikanterna har väl sett att det kan sälja ändå. Det kostar ju att utveckla också. Jag är förundrad över besöksstatistiken för det kändes definitivt inte som en knapp minskning från i fjol

Kommentarer är stängda.