Lördagen på Elmia

Enligt besöksstatistiken hade denna lördag 11 617 besökare. I fjol var det 10 628. Jag tyckte dock att det kändes som om det var färre.

Det fanns lika mycket att titta på som tidigare år och jag tycker inte det var så stora innovationer. Kabe hade en liten liten plutt och ett gigantiskt ekipage.

Rapido gör fina bilar och de har till och med ett föredömligt insteg till bodelen. En det är tyvärr så korta att bara halva foten får plats och det känns om om man får gå på tå in.

5 stjärnor kan man få hos Carthago. Nu är jag ju lite partisk men jag tycker dom gör fina bilar. De har gedigna skåp och lådor, inget ”smäck”

Carthagos I44 var förberedd för cyklar i garaget. Den har också fått krokar för jacka vid bodelsdörren.

Adria visar upp en ny I 810 SL. Svart skinnklädsel och fina snickerier väckte den säkert intresse för hugade spekulanter.

Frankia presenterar en bil med en fantastisk samvarodel. Sor skinnsoffa belägen bak i bilen och ett ett kök i anslutning till den. Dusch och toalett var placerad närmast förarhytten. En mycket intressant planlösning!

12 reaktioner till “Lördagen på Elmia

 1. Oj vad det värmde till lite extra när jag såg bilderna från ***** Carthagon 🙂 Fina bilder du har tagit vännen. Kramar fr oss

 2. Det var en rejäl ökning av personer i jämförelse med dagarna innan. Var nog tur att ägaren åkte hem under lördagen så slapp han gå och trängas inne i hallarna.
  Synd att han inte lyckades ”springa på dig”.

  1. Jag skulle vilja veta hur man räknar antalet besökare. Ta onsdagen tex Där känns det inte som om mässcampingen var räknad, isåfall var det inte nån ”utifrån” Och vart kom alla söndagens besökare ifrån, det var ju nästan tomt (antalet står i nästa blogginlägg)
   Ja det var synd, men jag hoppas våra vägar korsas nån annan gång istället!

  1. Det är spännande att se om nånting förbättras på den husbil man har. Tex i vårt ”sovrum” , där vi har nederkanten på fönstret alldeles mot täcket. I nya modeller är fönstret mindre och sitter därmed högre upp vilket är bra 🙂 Men inte tillräckligt, för att byta 😀

Kommentarer är stängda.