Baka baka liten kaka 

Det är längesedan jag bakade något men idag blev det av. Men det är varken glutenfritt, Lchf eller nyttigt. Bara sött och onyttigt. Men gott….. Kakorna ska nu stå och svalna lite sedan får de hoppa in i frysen för att följa med i husbilen. Vi kanske träffar nån som vill ha fika?  Då har vi att bju’ på 

Här är receptet jag fick av min goda vän Mia 


11 reaktioner på ”Baka baka liten kaka 

  1. Tycker att dom såg rätt goda ut 😄 Allt ser gott ut m choklad, men tyvärr nåt som mitt sjuka öga inte gillar. Dom som fikar med er lär nog njuta 😄Kram

  2. Oj oj vad ni är förberedda. 😅 Jag är glad om vi kommer ihåg fylla på med Göteborgskex i skåpen då det skall göras bokslut till sista timmen innan färden 😳

    1. Jag tror att detta var gång numer 2 jag bakat nåt detta år. Det har inte stått så högt upp på prio-listan av förklarliga skäl. Köpebröd är inte dumt det heller. Jag menar, det finns ju folk som lever för att baka och vi ska ju inte göra dem arbetslösa 😉
      Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.