Hallstahammar och Virsbo 

I fredags for vi iväg med husbilen. Den första anhalten blev Hallstahammar och ett besök på Åsby Trädgård

 

Där finns väldigt mycket mer än blommor att titta på. Vi besökte också Åsby Kött och chark där vi handlade godsaker. Sedan for vi till Virsbo.

 

Vi stannade över natten här. På vår morgonpromenad upptäckte vi att de hade gjort i ordning en ställplats, bakom Ica. Där fanns plats för tre bilar men jag tror inte det fanns el etc. Dock en stor eloge till Virsbo, som vill ordna något för oss.
Vi gick kring Virsbo herrgård och det var väldigt fint där.

 

Virsbo är också ett samhälle som med knapp nöd klarade sig från den stora skogsbrand för några år sedan 2017-08-26 08.07.27

Det var verkligen en otäck händelse! Eftersom vi skulle vidare på lite kalas, for vi inte igenom brandområdet.

9 reaktioner till “Hallstahammar och Virsbo 

  1. Åsby trädgård och matbutiken bredvid är verkligen värt ett besök.
    Usch ja den branden var otäck. Har vänner som bor i Salbohed och det var mkt brandrök runt omkring dom.
    Kram

  2. Tack för tips om Åsby Trädgård. Det var verkligen en otäck bran. Träffade nu i sommar en man som bode och var i farozonen för branden. Hade mycket att berätta.

  3. Det var en riktig blandning bland bilderna denna gång. Från trevliga bilder, till en mer ”hemsk” bild med ”hemsk” text. Naturen går inte att påverka, den gör som den vill. Det mänskligheten kan göra är att vara försiktig.

    1. Det är väl kanske som livet är mest om jag tillåter mej att bli lite filosofisk. Sol och vackert – mörkt och svart. Visst ska vi vara försiktiga.

Kommentarer är stängda.