COS-besök

Igår kväll fick vi besök av rullande COS-are. Och vad är det det nu då? Jo COS står för Carthago Owners Sweden och det är den förening där vi med Carthago husbilar är med. Vi träffades först på Facebook där jag helt plötsligt fick ett meddelande från en man i Umeå som skrev – ”Hej har ni haft husbilen med xxxxxx i regnummer?” Bilen som avsågs  var vår förra Carthago som Dan och Ragnhild Gyll från Umeå hade köpt. I går kväll fick vi äntligen träffas ”på riktigt” De var ute och rullade på vägarna och hittade hit till oss i Tranås. Vi åt lite räkpaj och pratade, pratade, pratade. Timmarna bara sprang iväg och vi hade hur trevligt som helst. Inga kort finns att publicera men jag hittade en glad räka så ni ser så trevligt vi hade.rolig-räka-47299214

14 reaktioner till “COS-besök

  1. Så trevligt att träffas. Hoppas ägaren får träffa en del av sina blogg”vänner” på Elmia. Finns säkert så mycket att prata om och han är alltid så sugen på nya tips och trix.

  2. Ja det finns kamratskap i husbilslivet. Vi har träffat många genom åren vi var yngst när vi började nu är det tvärt om. Vi har fått mail genom åren när andra har kört om oss och sedan meddelat detta. Husbil är kul!

    1. Fördelen med många av oss, är att det blir så okomplicerat att ses. Det blir enkelt och spontant och inga speciella bjudningar är nödvändiga 🙂

Kommentarer är stängda.