En helg hemma på Hätte

I torsdags kom  goda vänner från Borlänge på besök. De har semester och ute och luftar sin husvagn lite. Naturligtvis bor vi också här på Hätte Camping, när de är här. De fick dessutom platsen bredvid oss. Vi åkte till Smålandskräftan på kvällen och köpte lite god kvällsmat. För oss blev det en gigantisk räkmacka,  en Vräkmacka.

Fredagen ägnades åt bla shopping på stan. Grillning på kvällen och Carcassonne sällskapsspel. Idag,  lördag, har vi besökt Illerns naturreservat samt tagit årets första dopp hemma o Sverige. Vi fick också oväntat besök av ytterligare Borlängebor. Fd grannar (och arbetskamrat) kikade förbi

12 reaktioner till “En helg hemma på Hätte

  1. Det var som när vi var och hälsade på er på campingen. Då hade vi också turen att få platsen bredvid er :)) Ha en fin helg. Kram

    1. Vi har oftast inte gevalia (trots att reklamen säger attdet är det man bjuder på) Jag gillar Arvid Nordkvist 🙂 Oavsett kaffe är det alltid kul med besök

  2. Har också tagit första doppet i Sverige 🙂 Så många fina platser det finns i vårt avlånga land…..ur ska man hinna med att se allt ? Visst är det kul med besök ….väntade eller oväntade.

Kommentarer är stängda.