San Sébastien – Peniscola 

Efter en hel del regn som smattrade på taket inatt, bytte vi kust och hav och for kors och tvärs över Spanien ner till Medelhavet och Peniscola. Vägen till Zaragoza var avgiftsfri motorväg, nästa hela vägen. Sen blev det lite mera kringelikrokigt. Men vi rullade 50 mil på knappt 7 timmar. Här i Peniscola fick vi en bra plats på Camping El Eden (cat 1). Lagom mycket skugga, nära hav, pool och servicehus. Wi-Fi på platsen (mot tillägg) Strax utanför Campingen finns en lång strandpromenad och en massa restauranger. 

Både havet och poolen bjöd på skönt, varmt och badbart vatten trots en del vågor 

Kikar man noga, mellan träden, kan man se havet. Nu står vi i bopålarna för några dagar och stannar här 3-4 nätter. 

16 reaktioner till “San Sébastien – Peniscola 

    1. Ja det är ju så. Nu velat det iallafall som om jag får njuta av värme och väldigt lite blåst ett bra tag framöver och det säger inte min kropp nej till
      Detsamma och kram till er båda

  1. Känns som hemma marker står ni på högra sidan? Nu när vi kommer i dessa trakter väljer vi La Volta det är ett stycke från stranden. Eden perfekt bara minut så är man på stranden , Besök gamla stan,

  2. Alltså trodde det skulle va Frankrike i år? Men det blev Spanien 🙂 Så kul och så härligt ni ser ut att ha det:) Kram

Kommentarer är stängda.