Peniscola 

I fredags kom vi hit till Peniscola och Camping Eden. Vi fick en bra plats med närhet till servicehus, pool och stranden. Strandpromenaden är nästan hur lång som helst och kantas av hotell på hotell. Massor av restauranger ligger utanför, nästan alla ser likadana ut. Tyvärr lite trista i mina ögon. Vi provade en meny i går kväll, för 11€ och den fick mej att längta till McDonalds…..  

Idag gav vi oss väg till Castellet på en cykeltur. Det var backigt kan jag lova,  i allafall när vi kom fram dit, till udden. Smala kullerstensgator i gränderna som gav skön skugga.  På  vissa ställen fick jag nästan lite Greklandsfeeling eftersom husen var vita,  fösterluckorna klarblå och himmel och hav lika blått. 


Vi har fantastiskt varma dagar,  en bit över +30 i skuggan mitt på dagen men det fläktar skönt. Nätterna sjunker det till 22-23 så vi fryser inte!  I morgon är det måndag och vad som händer så får vi se. 


12 reaktioner på ”Peniscola 

  1. Det ser underbart och det du beskriver lika så. Längtar till att kunna sitta ute på kvällarna, suck undrar när det blir?
    Njut vidare
    Kram

  2. Vid Peniscola har vi stannat vid ställplats och Camping, när vi åkt söder eller norrut i Spanien. Ett trevligt ställe och fin utsikt från kastellet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.